Pavel Hais náměstkem hejtmana pro zdravotnictví v Plzeňském kraji

16. února 2022
Pavel Hais náměstkem hejtmana pro zdravotnictví v Plzeňském kraji

Piráti, kteří byli v dosavadní koalici vedené ODS, před dvěma týdny vypověděli koaliční smlouvu. Zdůvodnili to tím, že zástupci ODS a TOP 09 si v krajské radě „na sílu” prosadili kontroverzního krajského místopředsedu ODS Romana Jurečka do představenstva Klatovské nemocnice a nelíbí se jim ani kumulace funkcí dvou zastupitelů ODS. Po volbě rady kraje a nového hejtmana, kterým se stal Pirát Rudolf Špoták došlo i k volbě náměstků. Náměstkem pro zdravotnictví se stal sušický Pirát Pavel Hais, který tak zúročí své zkušenosti ze znovunastartování zdravotní péče v Sušické nemocnice. Přejeme Pavlovi hodně úspěchů ve zkvalitňování zdravotnictví v našem kraji.

Další podobné články

Zastupitelstvo Plzeňského kraje schválilo převzetí a provozování sušické nemocnice k 1.1.2025 a její následné začlenění mezi nemocnice Plzeňského kraje

Dne 27.11.2023 proběhlo zastupitelstvo plzeňského kraje, na kterém byl Pavlem Haisem předložen bod - schválení smlouvy, která definuje převzetí a provozování sušické nemocnice k 1.1.2025 a její následné začlenění mezi nemocnice Plzeňského kraje. Schválení této smlouvy předcházelo několik jednání pracovní skupiny plzeňského kraje, do které byli nominováni i zástupci města Sušice.